Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Rioolbeheerder

Werken bij Lybrae.

Aan de slag als rioolbeheerder bij Lybrae?

Het rioolstelsel is een belangrijke factor in onze samenleving. In Nederland hebben we een van de beste stelsels ter wereld. Dit moet natuurlijk ook zo blijven. Als rioolbeheerder bij Lybrae ben je verantwoordelijk voor het toekomstbestendig in stand houden en verbeteren van de riolering en daarbij behorende componenten. Je bent in staat de doelstellingen van onze opdrachtgever te vertalen naar concrete beheermaatregelen en onderhoudsplannen en het daarbij horende investeringsprogramma. Om te zorgen dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, bieden we je via onze eigen Lybrae Academy de mogelijkheid om middels opleidingen, trainingen en masterclasses jezelf verder te specialiseren. Zo blijf jij groeien en neem je deze kennis mee naar nieuwe projecten. Aan de slag als rioolbeheerder bij Lybrae? Bekijk onze vacatures!

Bekijk onze vacatures

Het stappenplan

Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Waarom Jeroen voor Lybrae koos

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.