De juiste combinatie

Jurist Omgevingsrecht

Werken bij Lybrae

Een veilige en leefbare samenleving

Bijdragen aan een veilige en leefbare samenleving terwijl je balanceert tussen de juridische belangen van verschillende partijen? Als Jurist Omgevingsrecht weet jij hier wel raad mee! Met jouw inhoudelijke vakkennis en verbindend vermogen voorzie je onze opdrachtgevers van juridisch advies en werk je aan de toekomst van morgen. Hierbij maak jij het verschil voor onze opdrachtgevers.

Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lybrae groeit gestaag en bij groei horen nieuwe collega’s. Voor onze vestigingen hebben wij meerdere mogelijkheden op projectbasis voor een handhavingsjurist. Bekijk de vacature Jurist Omgevingsrecht hier.

Bekijk onze vacatures

Werken als Jurist Omgevingsrecht

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière als jurist binnen het ruimtelijk domein? Met de ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving en in het bijzonder de hernieuwde Omgevingswet, ben jij gemotiveerd om deze complexe vraagstukken aan te pakken met beide handen. Je gaat op projectbasis werken bij diverse overheidsinstanties, waar je je kennis en expertise op het gebied van wet- en regelgeving gaat inzetten.

Voorbeelden van werkzaamheden:

  • Het behandelen van bezwaar en beroepschriften;
  • Het begeleiden van procedures Buitenplanse Omgevingsplanactiviteit;
  • Het ontwikkelen en implementeren van processen, protocollen en het bevorderen van dossiers;
  • Het natrekken en behandelen van omgevingsvergunning.
  • Bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van beleid met betrekking tot ruimtelijke ordening.
Jurist Omgevingsrecht

Werken binnen het ruimtelijke domein en fysieke domein

Als handhavingsjurist bij Lybrae draag je bij aan de optimalisatie van het ruimtelijke domein en fysieke domein. Om jouw kennisniveau op peil te houden bieden we via onze eigen Lybrae Academy gecertificeerde opleidingen, masterclasses en trainingen binnen jouw vakgebied. Zo zorgen wij ervoor dat jij als geen ander op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het omgevingsrecht, APB en bijzondere wetten.

Benieuwd naar de opleidingen? Klik hier voor meer informatie.

Bekijk onze opleidingen

Wat wij bieden

Bij Lybrae staan jouw ambities en persoonlijke groei centraal. Naast je werkzaamheden bij diverse overheidsinstanties, vinden we het ook erg belangrijk dat jij je kan blijven door ontwikkelen. Onze zusterorganisatie Omgevingsdienst Nederland heeft een opleidingstak, waar zij opleidingen, trainingen en masterclasses aanbieden ter verdieping en uitbreiding van je vakinhoudelijke kennis. Als jurist bij Lybrae kun je hier gebruik van maken om je te blijven ontwikkelen naast je werkzaamheden.

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

De juiste combinatie

Solliciteren

Past Jurist Omgevingsrecht bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

De juiste combinatie

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
De juiste combinatie

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
De juiste combinatie

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
De juiste combinatie

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
De juiste combinatie

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie over werken als Jurist Omgevingsrecht?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging