Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Casemanger WABO

Werken bij Lybrae.

Een vacature voor casemanager WABO

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie, waar jij al je ambities in kunt verwezenlijken? Dan nodigen wij je uit om eens een kijkje te komen nemen bij de vacatures die we bij Lybrae voor je klaar hebben staan. Zo zijn we regelmatig op zoek naar een casemanager WABO. Iemand die verstand van zaken heeft maar die ook de menselijke kant niet uit het oog verliest. Iemand die de regels goed kent en die stevig in zijn schoenen staat. Voel jij hierdoor aangesproken, dan raden wij je aan om de vacatures voor casemanager WABO die wij op deze website hebben staan eens goed door te nemen.

Bekijk onze vacatures

Wat wij bieden

Een nieuwe uitdaging waarbij je bijdraagt aan een duurzame toekomst. Een uitdaging waarin je veel vrijheid en vertrouwen krijgt en betrokkenheid, plezier maken en samen successen behalen de boventoon voeren. Dat is wat we jou bieden als toezichthouder agrarisch bij Lybrae. Naast een prettige en informele bedrijfscultuur met korte lijnen, veel regelruimte en volop ontwikkelmogelijkheden, kun je bij ons ook rekenen op aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Een dynamische en snel groeiende organisatie;
  • Een hecht team met vakspecialisten die graag met elkaar sparren;
  • Een aantrekkelijk salaris;
  • Employee benefits zoals een collectieve zorgverzekering en uitgebreide pensioenregeling;
  • Een lease auto of reiskostenvergoeding;
  • Een laptop, telefoon en 25 vakantiedagen.

Hebben we je weten te overtuigen? Solliciteer direct en wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen als onze nieuwe collega!

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Een interim opdracht voor Waterschap Limburg

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging