Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling

Werken bij Lybrae.

Aan de slag als beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als beleidsmedewerker binnen het vakgebied ruimtelijke ontwikkeling? En lijkt het jou interessant om bij dé specialist binnen de fysieke leefomgeving aan de slag te gaan? Dan komen wij graag met jou in contact! Als beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling ben jij verantwoordelijk voor het schrijven van beleid, bv. structuurvisies en bestemmingsplannen. Een uitdagende en interessante functie waarin je bij kunt dragen aan de leefomgeving van bewoners van één of meerdere gemeentes waar jij projecten voor uitvoert.
Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om via onze eigen Lybrae Academy middels opleidingen, trainingen en masterclasses jouw vakkundige en persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Zo blijf je groeien en neem je deze kennis mee naar nieuwe projecten. Aan de slag als beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling bij Lybrae? Bekijk onze vacatures!

Bekijk onze vacatures

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Een traineeship Milieu, hoe gaat dat in de praktijk?

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging