Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Agrarisch adviseur

Werken bij Lybrae.

Bijdragen aan een schone, veilige en duurzame leefomgeving? Dan is onze functie als agrarisch adviseur bij Lybrae precies wat je zoekt!

Als agrarisch adviseur draag jij het milieu en de natuur een warm hart toe en heb je oog voor de verschillende belangen die spelen binnen de agrarische sector. Je beschikt over de meest actuele kennis op het gebied van milieuvoorschriften en ziet toe op de naleving van deze voorschriften. Daarnaast onderhoud je een nauw contact met diverse betrokken partijen en belanghebbenden in het agrarische werkveld. Hierbij schakel je moeiteloos tussen de verschillende maatschappelijke belangen en voel je de maatschappelijke verhoudingen goed aan.

 

Aan de slag als agrarisch adviseur?

Als agrarisch adviseur bij Lybrae draag je met een team van vakspecialisten bij aan de kwaliteit van onze fysieke leefomgeving. Je gaat hoofdzakelijk aan de slag met het afdoen van milieu meldingen en het toetsen van aanvragen voor milieuvergunningen met als specialisatie agrarisch. Ook beoordeel je aanvragen voor overige WABO-toestemmingen op het aspect milieu en indien van toepassing, verzorg je de milieu input. Aan de slag met wisselende projecten waar je geprikkeld wordt om jezelf uit te dagen, maar ook profiteren van zekerheid omdat je bij Lybrae in dienst bent? Word onze nieuwe collega binnen het vakgebied milieu! Enthousiast? Bekijk onze vacatures voor agrarisch adviseur en solliciteer direct! Bekijk ook onze mogelijkheden voor toezichthouder agrarisch.

Bekijk onze vacatures

agrarisch adviseur

Werken bij Lybrae

Groei en ontwikkeling staan centraal bij Lybrae en lopen dan ook als een rode draad door je carrière bij Lybrae. Als collega bij Lybrae werk je in een omgeving waar jij de ruimte krijgt om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Zo ontvang je jaarlijks een ontwikkelbudget waarmee je via onze eigen Lybrae Academy deel kunt nemen aan diverse opleidingstrajecten zoals trainingen, webinars, functiegerichte masterclasses en zelfs complete opleidingstrajecten.

Gedurende deze opleidingstrajecten ontwikkel je jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Zo verbreed je je vakinhoudelijke kennis en til je je soft skills naar een hoger niveau. We vinden het belangrijk dat je de ruimte krijgt om te groeien in het tempo en in het vakgebied dat het best bij jou past. Samen kijken we naar jouw ambities en toekomstplannen en stemmen we het opleidingstraject hierop af. De nieuw opgedane kennis en inzichten neem je mee in je verdere carrière en kun je direct in de praktijk toepassen. Zo boek je vooruitgang in je projecten én carrière.

 

Wat wij bieden

Een nieuwe uitdaging waarbij je bijdraagt aan een duurzame toekomst. Een uitdaging waarin je veel vrijheid en vertrouwen krijgt en betrokkenheid, plezier maken en samen successen behalen de boventoon voeren. Dat is wat we jou bieden als toezichthouder agrarisch bij Lybrae. Naast een prettige en informele bedrijfscultuur met korte lijnen, veel regelruimte en volop ontwikkelmogelijkheden, kun je bij ons ook rekenen op aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Een dynamische en snel groeiende organisatie;
  • Een hecht team met vakspecialisten die graag met elkaar sparren;
  • Een aantrekkelijk salaris;
  • Employee benefits zoals een collectieve zorgverzekering en uitgebreide pensioenregeling;
  • Een lease auto of reiskostenvergoeding;
  • Een laptop, telefoon en 25 vakantiedagen.

Hebben we je weten te overtuigen? Solliciteer direct en wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen als onze nieuwe collega!

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging