120 vacatures

Voor professionals.

Werken bij Lybrae.

Werken als agrarisch adviseur

Als agrarisch adviseur bij Lybrae draag je met een team van vakspecialisten bij aan de kwaliteit van onze fysieke leefomgeving. Je gaat hoofdzakelijk aan de slag met het afdoen van milieu meldingen en het toetsen van aanvragen voor milieuvergunningen met als specialisatie agrarisch. Ook beoordeel je aanvragen voor overige WABO-toestemmingen op het aspect milieu en indien van toepassing, verzorg je de milieu input. Aan de slag met wisselende projecten waar je geprikkeld wordt om jezelf uit te dagen, maar ook profiteren van zekerheid omdat je bij Lybrae in dienst bent? Word onze nieuwe collega binnen het vakgebied milieu!

Bekijk onze vacatures

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.