Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Adviseur duurzaamheid

Werken bij Lybrae.

Vacature Adviseur duurzaamheid

Wil jij een steentje bijdragen aan een duurzamere samenleving? Heb je een passie voor een veilige, gezonde en duurzame fysieke leefomgeving? Dit help jij te realiseren als duurzaamheidsadviseur! Samen met je team verbind je bewoners met belanghebbende en fungeer je als aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Je doel? Het realiseren van concrete en haalbare duurzaamheidsoplossingen die bijdragen aan een gezondere en toekomstbestendige leefomgeving binnen het gebied.

Vacature Adviseur duurzaamheid

Wat doet een Adviseur duurzaamheid

Als adviseur duurzaamheid adviseer, inspireer en implementeer jij de meest verantwoorde strategieën en ondersteun je organisaties bij hun transitie naar een duurzame bedrijfsvoering. Met jouw specifieke kennis breng je de organisatie naar blijvende resultaten met een positieve, duurzame reputatie.

Als adviseur duurzaamheid ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom de omgevingswet, de regionale energiestrategieën (RES), RRE/RREW, het klimaatakkoord en wetgeving, verduurzaming van landgoed en alles op het gebied van duurzaamheid. Tussen de veranderende maatschappij en wettelijke eisen weet jij de technische mogelijkheden van duurzame oplossingen te balanceren en ben je in staat deze belangen samen te brengen tot concrete adviezen.

In de afgelopen vijf jaar heb ik als Projectleider- en Beleidsmedewerker duurzaamheid gewerkt bij verschillende opdrachtgevers, waar ik een breed scala aan projecten heb uitgevoerd. Waaronder het vertalen van nieuwe wetgeving op het gebied van energiebesparing naar praktische werkinstructies voor toezichthouders en vergunningverleners.

In projectteams draag ik bij aan het oplossen van lokale en regionale vraagstukken. Vragen zoals: hoe verbeteren we gebouwen zodat ze minder vervuilende energie verbruiken en een gezonder binnenklimaat hebben? Hoe zorgen we voor meer groen in de stad, zodat er meer ruimte is voor dieren, beschutting tegen hitte en water beter kan wegzakken in de bodem? Hoe maken we meer ruimte voor fietsers en voetgangers en minder voor auto’s?

Om deze vraagstukken aan te pakken, werk ik nauw samen met diverse stakeholders: collega’s van verschillende afdelingen, instellingen, organisaties en bewoners. Samen zoeken we naar oplossingen die bijdragen aan een duurzamere en gezondere leefomgeving. – Linda van Hees, adviseur duurzaamheid

Vacatures duurzaamheid

Als Adviseur duurzaamheid bij Lybrae krijg je

  • Een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
  • Een vast contactpersoon en loopbaanbegeleiding via Lybrae;
  • Mogelijkheden tot opleiding en bijscholing binnen jouw vakgebied;
  • Een competitief salaris passend bij jouw ervaring en expertise;
  • De mogelijkheid tot een leaseauto of reiskostenvergoeding;
  • Diverse team- en bedrijfsuitjes om de teamspirit te versterken.

Bij Lybrae geniet je als Adviseur duurzaamheid van de zekerheid van een vaste baan terwijl je jezelf blijft prikkelen dankzij de uitdaging en afwisseling die werken op projectbasis met zich meebrengt.

Opleiding duurzaamheid

Via onze Lybrae Academy zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden. Zo hebben we een opleiding duurzaamheid en energie en toezicht op energiebesparing. Daarnaast zijn er vaker masterclasses te volgen omtrent het vakgebied duurzaamheid. Met verschillende gespecialiseerde energie & duurzaamheid opleidingen en masterclasses, zorgvuldig afgestemd op verschillende functies, doelgroepen en relevante thema’s, vind je ongetwijfeld een opleiding die naadloos aansluit bij jouw behoeften en ambities.

Vacatures adviseur duurzaamheid gemeente

Voor diverse gemeentes in Nederland zijn we op zoek naar duurzaamheidstalenten. Wil jij bijdragen aan een duurzame inrichting van de openbare ruimte? Dan zijn wij op zoek naar jou als adviseur duurzaamheid bij de gemeente! Al meer dan 400 professionals gingen je voor en zetten zich dagelijks in om onze leefruimte te verduurzamen en verbeteren. Zo ontzorgt Lybrae al ruim 165 opdrachtgevers door heel Nederland met complexe uitdagingen binnen de fysieke leefomgeving.

Vacatures adviseur duurzaamheid gemeente

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan tot Adviseur duurzaamheid bij Lybrae

Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Solliciteren

Past de vacature adviseur duurzaamheid bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature! Wil je nog meer weten over onze organisatie? Lees hier meer over ons.

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
Een interim opdracht voor Gemeente Breda

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Bekijk ook de mogelijkheden tot Projectleider duurzaamheid

Als projectleider Duurzaamheid werk je nauw samen met gemeenten, omgevingsdiensten en het rijk om duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Met een brede interesse in diverse disciplines binnen duurzaamheid, zoals warmtetransitie en energietransitie, pas je jouw kennis toe bij het succesvol uitvoeren van projecten. Bekijk hier de vacature.

Ben je geïnteresseerd in een carrière als Adviseur duurzaamheid bij Lybrae?

Bekijk dan de vacature of neem contact met ons op.

Meld je aan voor de Lybrae nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam