Adviseur Bouw / Toezichthouder Bouw

Adviseursbeschrijving

Sinds april werkt deze adviseur als Toezichthouder / Handhaver WABO bij Werkorganisatie CGM. Hier is hij gedetacheerd vanuit de Veiligheidsregio Limburg Noord, waar hij ruim 20 jaar werkzaam was. Hiervoor heeft hij 8 jaar als Toezichthouder / Vergunningverlener (ambtenaar bouw- en woningtoezicht) gewerkt bij gemeente Ubbergen.

Opleiding

• MTS Bouwkunde • ABW I • ABW II • Brandweeracademie (NIFV)

Overig

Deze adviseur treedt per 1 september bij Lybrae Consultants in dienst na 20 jaar dienstverband bij de Veiligheidsregio Limburg Noord. Daar vanuit is hij sinds april gedetacheerd geweest bij Werkorganisatie CGM (Cuijk, Grave, Mill) als Toezichthouder / Handhaver WABO. Binnen de brandweer / veiligheidsregio heeft hij diverse rollen bekleed. Voorafgaand aan de Veiligheidsregio Limburg Noord was hij werkzaam als ambtenaar bouw- en woningtoezicht (dit was een combinatie van toezichthouder en vergunningverlener) bij gemeente Ubbergen. Hij heeft deze functie 8 jaar uitgevoerd. Het werk bij de Werkorganisatie CGM voelt hem dan ook weer als vertrouwd aan. Onze adviseur is op zoek naar een mooie nieuwe uitdaging als Toezichthouder / Handhaver. De komende tijd gaat hij zich bijscholen op de volgende vlakken (vanuit een regeling met de veiligheidsregio): Nieuwe Omgevingswet, WABO, Bouwbesluit 2012. Tevens is hij voornemens om ABW2 nogmaals te gaan volgen om helemaal “future proof” te zijn. Hij heeft in het verleden overigens al ABW1 en 2 behaald. Zijn referenten omschrijven hem als een inhoudelijk sterke en kundige professional. Hij werkt zelfstandig en stelt heldere, goede rapportages op. Hij is analytisch ingesteld, nauwkeurig en collegiaal. Daarnaast is hij een teamspeler, luistert hij goed naar behoeftes (en processen), houdt hij van uitdagingen en staat hij open voor kritiek. Onze adviseur heeft zeer goede ervaring op integrale controles op onder andere de vlakken bouw, brandveiligheid en APV.

Cursussen

• Certificaat Omgevingsrecht • Bouwregelgeving in de praktijk (Bouwbesluit en Duurzaam bouwen) • Crisisbeheersing en Rampenbestrijding • Adjunct Hoofdbrandmeester

Reageren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag uw reactie. U kunt uw reactie digitaal versturen, door op de button ''Reageer online'' te klikken. Voor meer informatie over deze adviseur kunt u contact opnemen met onze contactpersoon.

Reageer online

Adviseursnummer

1164

Datum

30-08-2017

Vakgebied(en)

Bouwkunde

Inzetbaar in regio(s)

Noord-Brabant / Limburg / Gelderland

Reageren voor

30-10-2017

Overig

Print adviseursprofiel

Contact gegevens


Irene van Ballegooij
040-2949000
Lybrae Consultants Eindhoven