146 vacatures

Gewonnen aanbesteding gemeente Nijmegen biedt unieke groeimogelijkheden

Onze leefomgeving is constant in beweging. Op grote en kleine schaal. De opgaven en landelijke regels in het kader van de energietransitie, circulariteit en klimaatadaptatie zijn fors en vragen om de nodige ontwikkeling. Reden genoeg voor een nieuw strategisch partnerschap.

Categorie
Projectmanagement

Gepubliceerd op
1 augustus 2022

Projectmanagement

Onze leefomgeving is constant in beweging. Op grote en kleine schaal. De opgaven en landelijke regels in het kader van de energietransitie, circulariteit en klimaatadaptatie zijn fors en vragen om de nodige ontwikkeling. Reden genoeg voor een nieuw strategisch partnerschap.

Wat gaan we doen?
In combinatie met Syntraal gaan we, vanuit een raamovereenkomst met een initiële looptijd van vier jaar, gemeente Nijmegen ondersteunen met zo’n 20 professionals per jaar. Professionals met gedegen kennis van de fysieke leefomgeving, die bijdragen aan de grote duurzaamheidsambities van de gemeente. Van toezichthouders, tekenaars tot aan directievoerders. Want, een duurzame leefomgeving, dat is wat ons drijft.

Wat staat er op de agenda?
De komende jaren zal de toekenning door het Rijk van de twee woondeals: het Stationsgebied en Winkelsteeg, enorm veel werk teweeg brengen. Een belangrijke ontwikkeling waarbij het gaat om het realiseren van woningbouw én alle werkzaamheden die hierbij horen zoals het vrijmaken van gronden, het vinden van vervangende locaties in de stad voor de bestaande en te verplaatsen functies en de aanpassing van de bovengrondse en ondergrondse infrastructuur. Ook wordt er volop geïnvesteerd in de herontwikkeling van bestaande locaties en het aardgasvrij maken van wijken.

Al met al een hele mooie uitdaging waar we vol overgave mee van start gaan. Bedankt voor het vertrouwen gemeente Nijmegen!

Samenwerken vanuit een gezamenlijke visie
Onze samenwerking met Syntraal stelt ons in staat om hét verschil te maken voor gemeente Nijmegen. Kwaliteit, continuïteit en efficiëntie zijn daarbij sleutelbegrippen. Dit doen we vanuit onze gedeelde missie en visie, waarbij de ambities en ontwikkelingsbehoeftes van onze professionals op zowel persoonlijk als op werkvlak voor ons leading zijn.

Over gemeente Nijmegen
Gemeente Nijmegen behoort met haar ruim 170.000 inwoners tot de top 10 grootste gemeenten in Nederland. De gemeente kent als oudste stad van Nederland een rijke geschiedenis en heeft niet voor niets als slogan ‘old city, young vibe’. Want de universiteitsstad kent een rijk cultureel leven en innovatieve bedrijvigheid.

Gemeente Nijmegen (1)

Over Lybrae
Lybrae is een projectconsultancy- en adviesbureau met specialistische kennis binnen het fysieke- en bestuursrechtelijke domein. Al 20 jaar ontzorgen wij (semi) overheden met projectdetachering, advies en opleidingen. Dit doen we samen met ruim 300 collega’s die dagelijks het verschil maken binnen de specialismes bouw, milieu, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en bestuursrecht. Zo ontzorgen we al ruim 100 opdrachtgevers door heel Nederland. We hechten veel waarde aan het begeleiden en ontwikkelen van onze leading brains in hun carrière. Via onze eigen Lybrae Academy volgen onze professionals opleidingen, trainingen en masterclasses om alles uit hun carrière te halen. Het is namelijk onze missie om professionals langdurig met betrokkenheid, trots en plezier aan onze organisatie te binden.

Kom je werken bij Lybrae? Dan helpen wij jou verder in jouw carrière.

Check onze vacatures of neem voor meer informatie contact op met ons! 

Lees verder

Algemeen
21 november 2022

5 redenen waarom werken op projectbasis bij jou past

Als omgevingsprofessional ligt de wereld aan je voeten en zijn je baankansen ontzettend goed. Werken bij een projectorganisatie heeft echter een aantal serieuze voordelen. Ontdek vijf redenen waarom j...

Werken bij
16 november 2022

Het taakveld van een toezichthouder bouw

Lybrae collega Fred is vanuit zijn rol als toezichthouder bouw actief betrokken bij alle (ver)bouw projecten binnen de gemeente Voorst die vergunning plichtig zijn. Met ruim 40 jaar ervaring binnen he...

Werken bij
4 oktober 2022

20-jarig jubileumfeest

Lybrae blaast 20 kaarsjes uit en dat hebben we gevierd! ...

guid ?> guid ?>

Whitepaper Omgevingswet

De uitgestelde Omgevingswet is een hot topic. Ben jij klaar voor de komst van de nieuwe wet? Download onze whitepaper en start vandaag nog!