Even voorstellen: onze young professional Willeke.

Graag stellen we Willeke van de Ven aan je voor, een enthousiaste dame met een brede interesse in ruimtelijke ontwikkeling.

Robin Deuss

Robin Deuss

Categorie
Algemeen

Publicatie
21 februari 2024

Graag stellen we Willeke van de Ven aan je voor, een gedreven jonge professional die aan het begin staat van haar loopbaan binnen het fysieke domein. Vanaf 1 april is Willeke beschikbaar om met haar frisse ideeën bij te dragen aan vraagstukken binnen het fysieke domein. Haar enthousiasme en leergierigheid maken haar een waardevolle aanwinst voor vraagstukken binnen jouw RO afdeling.

Kun je jezelf kort voorstellen?
“Mijn naam is Willeke van de Ven, 23 jaar oud en recent afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2018 begon ik aan de bacheloropleiding Geografie, Planologie en Milieu, waar ik me verdiepte in diverse boeiende onderwerpen, variërend van energietransitie tot stedelijke ontwikkeling. Vervolgens heb ik mijn kennis uitgebreid met een master in Human Geography, gespecialiseerd in grensstudies. Tijdens mijn masteropleiding heb ik onderzoek gedaan naar de grens tussen het VK en de EU na Brexit en heb ik een stage afgerond bij het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO) in Vlaanderen. Na het behalen van mijn diploma vorig jaar, kijk ik uit naar mijn nieuwe uitdaging: het Traineeship Ruimtelijke Ontwikkeling, dat start op 1 april!”

Waarom het Traineeship Ruimtelijke Ontwikkeling?
“Mijn interesse werd al snel gewekt door het traineeship van Lybrae. Dit traineeship gunt mij de mogelijkheid om veel werkervaring op te doen in verschillende onderwerpen binnen de ruimtelijke ordening, terwijl ik mezelf ook theoretisch kan blijven ontwikkelen. Met een brede interesse in thema’s als duurzaamheid en mobiliteit, biedt dit traineeship mij de perfecte gelegenheid om te werken aan verschillende projecten. Zo kan ik me oriënteren en verder specialiseren binnen mijn interessegebieden.”

Wat maakt jou van toegevoegde waarde als collega?
“Mijn achtergrond in sociale geografie en planologie heeft mij de nodige kennis gegeven om breed inzetbaar te zijn in verschillende functies. Mijn leergierigheid en creativiteit zorgen ervoor dat  ik vaak mogelijkheden zie waar anderen vastlopen. Daarnaast ben ik gedreven, met een scherp oog voor detail; tegenslagen weerhouden mij niet om goed werk te leveren. Ik ben heel sociaal en werk graag in groepsverband.”

Foto Willeke

Willeke inschakelen voor jouw RO vraagstuk?

Willeke is vanaf april 2024 beschikbaar voor 36 uur per week in de regio Gelderland, Noord Brabant, West Overijssel en Noord-Limburg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anselm Teule of Dennis Balfoort.

Dennis Balfoort
Dennis Balfoort Accountmanager Arnhem

Anselm Teule
Anselm Teule Accountmanager Arnhem

Onze toegevoegde waarde voor uw uitdaging

Onze professionals beschikken over uitgebreide ervaring met diverse vraagstukken binnen het vakgebied van ruimtelijke ontwikkeling. Ze zijn volledig op de hoogte van alle ins en outs van de huidige (en toekomstige) wet- en regelgeving en staan klaar om u te adviseren. Binnen Lybrae werken:

 • ervaren projectleiders/projectmanagers om uw projecten deskundig te leiden, de beoogde resultaten te behalen en te waarborgen.
 • gespecialiseerde adviseurs binnen één van de eerder genoemde facetten van het vakgebied van ruimtelijke ontwikkeling, zowel op afstand als ter plaatse.
 • young professionals met een gedrevenheid om zaken te verwezenlijken, vol frisse inzichten en innovatieve ideeën.

Ontwerp ons land van de toekomst.

Ruimte wordt steeds schaarser en de druk op de woningmarkt is hoog. Er moeten in de komende jaren veel woningen worden gebouwd, maar dat niet alleen: ook bedrijven en maatschappelijke instellingen willen investeren en uitbreiden. En dit alles graag in een groene en gezonde leefomgeving.

Het is een uitdaging om in uw gemeente, regio of provincie al deze ontwikkelingen in goede banen te leiden en te verankeren in bestemmingsplannen. Dan is er ook nog de Omgevingswet, met alle veranderingen en uitdagingen die deze wet met zich meebrengt. Heeft u voor de planvorming en uitvoering van al deze vraagstukken rondom ruimtelijke ontwikkeling extra kennis en/of capaciteit nodig? Schakel Lybrae in. Met onze verbindende aanpak bieden we volledige oplossingen aan of stellen we onze expertise beschikbaar voor specifieke onderdelen van een project. Wij ontzorgen uw organisatie met de juiste expertise voor uw vraagstukken in:

 • planologische ondersteuning en advies
 • stedenbouwkundig advies
 • plattelandsontwikkeling
 • planeconomie
 • landschapsarchitectuur
 • gebiedsontwikkeling
 • bestemmingsplannen en gebiedsvisies
 • projectmanagement, projectleiding en procesmanagement

De kracht van Lybrae
Wilt u meer halen uit uw projecten? Schakel onze hulp in voor uw civieltechnische vraagstukken. Op afstand vanaf onze eigen kantoren of bij u op locatie, voor elk project – kort of lang, eenvoudig of complex – hebben wij een oplossing. Wij zorgen voor expertise die precies aansluit op uw wensen, en zetten graag net die stap extra. Dat maakt ons dé specialist binnen de fysieke leefomgeving.  

Neem contact op

Daarom kiest u voor Lybrae

Ontzorging in uw belangrijkste processen

 

Kennis en capaciteit voor uw vraagstuk, op afstand of bij u op locatie

Landelijke dekkingsgraad

Heldere communicatie

Lees verder

Ruimtelijke ontwikkeling
16 juli 2024

Maak kennis met RO adviseur Claudia

Graag stellen we Claudia aan je voor, een enthousiaste young professional met een brede interesse in ruimtelijke ontwikkeling. ...

Ruimtelijke ontwikkeling
9 juli 2024

Maak kennis met RO adviseur Thomas

Graag stellen we Thomas aan je voor, een gedreven young professional met een focus op duurzaamheid en klimaatadaptie binnen het vakgebied van ruimtelijke ontwikkeling. ...

Ontwikkelingen in de markt
20 juni 2024

Vertrouwen in continuïteit: Gemeente Nijmegen verlengt samenwerking met Lybrae voor verduurzaming stad

De afgelopen twee jaar hebben we samen met partner Syntraal gewerkt aan projecten die bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nijmegen. Onze succesvolle samenwerking heeft geleid tot de verle...

guid ?> guid ?>

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging