Maak kennis met Paul van Lier, Verkeerskundige bij Lybrae

Maak kennis met Paul van Lier, een ervaren verkeerskundige met meer dan drie decennia aan expertise.

Marc Hermens

Marc Hermens

Categorie
Civiele techniek

Publicatie
24 september 2024

Maak kennis met Paul van Lier, een ervaren verkeerskundige met meer dan drie decennia aan expertise. Paul heeft zijn kennis en vaardigheden opgedaan bij gerenommeerde bureaus en heeft gewerkt voor de overheid, semi-overheid en aannemers. Als verkeerskundig adviseur bij Lybrae werkt Paul aan uiteenlopende projecten, van ontsluitingen voor nieuwe bouwlocaties tot verkeersmaatregelen voor evenementen. Met zijn allround ervaring, sterke communicatievaardigheden en focus op teamwork en resultaat, is Paul een waardevolle partner voor elk verkeerskundig vraagstuk.

Kun je jezelf kort voorstellen?
“Mijn naam is Paul van Lier, 56 jaar oud en woonachtig in Ravenstein. Na het afronden van mijn opleiding Verkeerskunde aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer (NHTV) in 1993 ben ik nu dus al weer ruim 30 jaar werkzaam in het verkeerswereldje.”

Kun je wat vertellen over je vakgebied en opgedane ervaring hierin?
“Na mijn studie Verkeerskunde ben ik begonnen het vak écht te leren bij diverse advies- en ingenieursbureaus, zoals RHDHV en Sweco. Hier heb ik mij ontwikkeld tot allround verkeerskundige. Vervolgens heb ik ook ervaring opgedaan bij de overheid, semi-overheid en aannemers. De laatste jaren ben ik bij Lybrae werkzaam als verkeerskundige.

Mijn vakgebied, Verkeerskunde, is zeer divers. De ene dag werk ik ‘in de toekomst’ aan de ontsluiting van een nieuwe woningbouwlocatie of bedrijventerrein. De volgende dag neem ik verkeersmaatregelen vanwege een geplande reconstructie van een kruispunt of een groot evenement. Daarbij werk ik nauw samen met interne en externe stakeholders, zoals wegbeheerders, hulpdiensten en omwonenden. Dit maakt het werk afwisselend en boeiend. Voor de uitvoering van mijn werkzaamheden maak ik gebruik van analysetools, zoals verkeersmodellen, verkeersveiligheids- en verkeerslichtensoftware.”

Wat maakt jou van toegevoegde waarde als collega?
“Ik ben een echte teamplayer en werk graag samen in multidisciplinaire teams om projecten inhoudelijk en kwalitatief goed uit te voeren, binnen de gestelde tijd en kosten ” Daarnaast ben ik communicatief sterk, flexibel, klant- en resultaatgericht en heb een groot probleemoplossend vermogen. Door mijn enthousiasme ben ik in staat mensen te boeien en te binden. Ik ben gemakkelijk in de omgang en leg snel contacten.”

Waarom heb je voor Lybrae gekozen?
“Werken bij een projectconsultancy-organisatie als Lybrae past heel goed bij mij omdat de medewerker centraal staat. Bij elke opdracht wordt er goed gekeken of de werkzaamheden bij je kennis en ervaring passen en wordt rekening gehouden met een gezonde privé-werkbalans. Daarnaast ervaar ik het contact met collega’s en management als zeer prettig en ondersteunend, wat bijdraagt aan een positieve werksfeer.”

Paul inschakelen voor jouw RO vraagstuk?

Paul is vanaf heden beschikbaar voor 36 uur per week in de regio Brabant.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthijs, fieldmanager bij Lybrae.

Matthijs van der Loo
Matthijs van der Loo Fieldmanager Eindhoven

Onze toegevoegde waarde voor uw uitdaging

Onze professionals creëren slimme en innovatieve oplossingen en leveren een tastbare bijdrage aan een duurzame en veilige leefomgeving. Binnen Lybrae werken:

  • ervaren projectleiders/projectmanagers om uw projecten vakkundig te leiden, de beoogde resultaten te behalen en te waarborgen.
  • gespecialiseerde adviseurs binnen een van de eerder genoemde facetten van het vakgebied van energie & duurzaamheid, zowel op afstand als ter plaatse, om uw specifieke uitdagingen aan te gaan.
  • young professionals met een drive om zaken voor elkaar te krijgen, boordevol nieuwe inzichten en innovatieve ideeën.

Buiten creëren we samen.

Samen met onze opdrachtgevers creëren we slimme en innovatieve oplossingen. We leveren een tastbare bijdrage aan een duurzame en veilige leefomgeving door het ontwerpen, realiseren en onderhouden van civieltechnische objecten. Van rioleringen, tot beton- en staalconstructies, kunstwerken en wegen.

Lybrae koppelt uw civiele uitdagingen aan innovatieve oplossingen. Onze professionals zijn daadkrachtig, kennen de ins-en outs van de markt en denken en handelen oplossingsgericht. Met onze verbindende aanpak bieden we volledige oplossingen aan of stellen we onze expertise beschikbaar voor specifieke onderdelen van een project. Wij ontzorgen uw organisatie met de juiste expertise voor uw vraagstukken in:

  • droge en natte infra
  • ondergrondse infra (kabels, leidingen en rioleringen)
  • ontwerp en werkvoorbereiding
  • beheer en onderhoud
  • groenvoorziening en cultuurtechniek
  • verkeer en vervoer
  • constructief
  • water en riolering
  • projectmanagement, projectleiding en procesmanagement Integraal projectmanagement (IPM)

De kracht van Lybrae
Wilt u meer halen uit uw projecten? Schakel onze hulp in voor uw civieltechnische vraagstukken. Op afstand vanaf onze eigen kantoren of bij u op locatie, voor elk project – kort of lang, eenvoudig of complex – hebben wij een oplossing. Wij zorgen voor expertise die precies aansluit op uw wensen, en zetten graag net die stap extra. Dat maakt ons dé specialist binnen de fysieke leefomgeving.  

Neem contact op

Daarom kiest u voor Lybrae

Ontzorging in uw belangrijkste processen

 

Kennis en capaciteit voor uw vraagstuk, op afstand of bij u op locatie

Landelijke dekkingsgraad

Heldere communicatie

Lees verder

Ontwikkelingen in de markt
14 oktober 2024

Blog – Participatie binnen de Omgevingswet

Met de invoering van de Omgevingswet op 1 januari 2024 is participatie een kernonderdeel van ruimtelijke plannen geworden. In een tijd waarin elke vierkante meter telt, is het belangrijker dan ooit om...

Civiele techniek
24 september 2024

Maak kennis met Paul van Lier, Verkeerskundige bij Lybrae

Maak kennis met Paul van Lier, een ervaren verkeerskundige met meer dan drie decennia aan expertise....

Ontwikkelingen in de markt
19 september 2024

Blog – Netcongestie: Hoe kunnen we samenwerken aan een duurzame toekomst?

In Nederland vertrouwen we al jaren op een stabiele en betrouwbare infrastructuur voor elektriciteit en gas. Maar, door (onder andere) de noodzaak om te stoppen met de gaswinning in Groningen en de am...

guid ?> guid ?>

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging