Whitepaper Regionale Energiestrategie

Whitepaper

Regionale Energiestrategie (RES)

Klimaatverandering is een wereldwijd erkend probleem. Een van de signalen van de klimaatverandering is de opwarming van de aarde die wordt veroorzaakt door de uitstoot van broeikasgassen. Om verdere opwarming van de aarde tegen te gaan en een duurzame toekomst te kunnen garanderen zijn er drastische maatregelen benodigd en moeten er afspraken worden gemaakt.

Een van de klimaatafspraken gaat over de halvering van de CO2-uitstoot in Nederland en houdt in dat 30 energieregio’s in Nederland onderzoeken of er voldoende duurzame warmtebronnen aanwezig zijn om een aardgasvrije toekomst te kunnen realiseren en waar het best duurzame elektriciteit opgewekt kan worden. In de Regionale Energiestrategie (RES) wordt per regio de haalbaarheid en de gevolgen van dit doel verkend.

Help jij mee aan het verduurzamen van Nederland? Start vandaag nog en download onze whitepaper over de Regionale Energiestrategie! Na het lezen van de whitepaper ben je op de hoogte van alle ins en outs rondom de aanleiding, inhoud en gevolgen van de Regionale Energiestrategie (RES) en hoe jij je steentje kunt bijdragen aan een duurzame toekomst.

  Download whitepaper


  Ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen.

         

  Whitepaper Regionale Energiestrategie
  Bouw jij mee aan een duurzame toekomst?

  Check onze vacatures of neem voor meer informatie contact op met ons! 

  Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

  Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

  Technisch Bouwplantoetser
  ➤ Bouwkundig Inspecteur
  ➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

  Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging