Realisatie nieuwe website

Over onze samenwerking met eyetractive. Ontwerpers van slimme software & waardevolle websites.

Categorie
Algemeen

Publicatie
12 april 2021

Een nieuwe website

Vorig jaar besloten we onze website op de schop te gooien en op zoek te gaan naar een partij die ons kon faciliteren in een compleet nieuwe website. Zo kwamen we al snel uit bij eyetractive, een partij met gedegen kennis van slimme systemen en strakke designs.

We hadden één duidelijke doelstelling: namelijk het realiseren van een gebruikersvriendelijke en stijlvolle website die duidelijk is voor de bezoeker. Die vertaalslag werd gemaakt en zo gingen we razendsnel van concept naar live website met verscheidene geïntegreerde functionaliteiten. 

Ontwerpers van slimme software

eyetractive ontwerpt slimme software-oplossingen zodat bedrijven efficiënter, data-bewust en optimaler hun werkzaamheden kunnen inrichten. En als klap op de vuurpijl ogen deze oplossingen ook nog eens super. Want het oog wil ook wat.

Ontwerpers van waardevolle websites

eyetractive ontwerpt websites die voor alle bezoekers toegankelijk zijn en tegelijkertijd simpel en super uitzien. Daadkrachtig en duidelijk. Recht toe recht aan. Zijn er wijzigingen gewenst? Dan pakken ze dit graag voor je op óf krijg je uitleg om dit zelfstandig uit te voeren.

Online vindbaarheid

Een groot deel van de werkzoekenden start hun zoektocht naar een baan op Google. Sinds begin 2020 heeft Google het platform Google for Jobs beschikbaar gemaakt in Nederland. Hiermee kunnen werkgevers hun vacatures voorzien van extra informatie die vervolgens weergegeven kan worden tussen de zoekresultaten.

Lybrae wilt hierin natuurlijk niet achterblijven. Daarom heeft eyetractive de koppeling van de website naar Google for Jobs ingeregeld, waardoor alle vacatures nu automatisch worden doorgegeven aan Google. Zo wordt het zoeken van de juiste vacature nóg makkelijker gemaakt!

Bekijk hier Google Jobs

phone (1)
Realisatie nieuwe website

Wil je ook een waardevolle website voor jouw bedrijf, vereniging of misschien wel voor jezelf? Neem dan contact op met eyetractive,

ze vertellen je graag meer!

Lees verder

Algemeen
26 maart 2024

Maak kennis met duurzaamheidsadviseur Lars

Graag stellen we Lars Jansen aan je voor, een toegewijde young professional met waardevolle ervaring op het gebied van energietransitie bij de overheid....

Algemeen
27 februari 2024

Twee decennia Lybrae Nederland

We vieren een bijzondere mijlpaal bij Lybrae: Bas Bergmans, onze gewaardeerde collega en directielid, is al 2 decennia werkzaam bij ons. ...

Algemeen
21 februari 2024

Even voorstellen: onze young professional Willeke.

Graag stellen we Willeke van de Ven aan je voor, een enthousiaste dame met een brede interesse in ruimtelijke ontwikkeling. ...

guid ?> guid ?>