Nr. LC0016

Accountmanager

Noord-Brabant
Bij ons op kantoor
HBO
€2574,- — €6341,-
32 tot 40 uur
Accountmanager

Vragen over deze vacature?

Dit is wat je gaat doen als Accountmanager

In de rol van accountmanager ben je verantwoordelijk voor een eigen afdeling met adviseurs. Je bouwt samen met een ambitieus en gezellig team verder aan de groei van het kantoor in Eindhoven. Beschik je over inhoudelijke expertise binnen de consultancy en/of detacheringsbranche? Ben je een commerciële en ondernemende professional die klaar is voor een volgende stap om je carrière een boost te geven? Lees dan snel verder!

 

In de kern van de functie ben jij de belangrijkste businesspartner voor onze klanten. Je adviseert hen proactief over uiteenlopende vraagstukken binnen hun domein en biedt passende oplossingen vanuit onze brede dienstverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het werkplezier van onze adviseurs, die op projectbasis bij klanten in de regio Brabant worden ingezet. Je begeleidt hen tijdig naar nieuwe en interessante projecten die aansluiten bij hun loopbaanambities. Hiervoor ben je voortdurend in gesprek met bestaande, maar vooral ook nieuwe klanten over technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken en zit je regelmatig aan tafel met potentiële adviseurs.

Dit is wat je krijgt als Accountmanager

Je kunt bij ons, op basis van een 40-urige werkweek, rekenen op:

  • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris (tussen de € 2.574,- en € 6.341,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring), een bonusregeling, een uitgebreide pensioenregeling, employee benefits, een telefoon, een leaseauto en een laptop.
  • Stimulering van jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching on the job, kennissessies, trainingen en opleidingen, afgestemd op jouw behoeften.
  • Een werkomgeving waarin onze kernwaarden —plezier maken, willen winnen, vrijheid en betrokkenheid —hoog in het vaandel staan.
  • Een enthousiast en hecht team van professionals binnen dezelfde expertise, waarmee je ervaringen en kennis kunt delen en die ook zorgt voor gezelligheid.
  • Evenementen die gericht zijn op het elkaar beter leren kennen, ontspannen, genieten en kennis delen.

Wat breng je mee?

Natuurlijk ben je commercieel, zakelijk, mensgericht en een uitstekende gesprekspartner. Je streeft naar de beste oplossingen voor onze klanten en realiseert de mooiste projectopdrachten voor onze adviseurs.

Onze kernwaarden —betrokkenheid, plezier, vrijheid en winnen— sluiten naadloos aan bij jouw persoonlijke waarden. Je denkt proactief mee, draagt bij aan een positieve werksfeer, neemt verantwoordelijkheid en toont lef. Daarnaast ben je kritisch en blijf je jezelf continu verbeteren. Deze eigenschappen en waarden maken jou tot een succesvolle accountmanager, vooral in combinatie met:

  • Een afgeronde HBO (bachelor) of WO-opleiding in bedrijfskunde, commerciële economie of een vergelijkbare richting.
  • 3-5 jaar relevante werkervaring (ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pré).
  • Een gedreven ondernemersmentaliteit met gedegen zakelijk en commercieel inzicht.
  • Een focus en scherpte in je rol.
  • En bovenal ben je iemand met wie we kunnen lachen en die positief in het leven staat.

Je doet dit uiteraard niet alleen. Samenwerken is voor ons dé manier van werken. Lybrae daagt je uit en stimuleert je om het beste uit jezelf en anderen te halen. Je krijgt van ons een uitgebreid training-on-the-job traject, zodat je je verder kunt ontwikkelen op het gebied van projectmanagement.

Over Lybrae

Lybrae is een projectconsultancy- en adviesbureau met specialistische kennis binnen het fysieke domein. Wij richten ons sinds 2002 op het aanpakken van complexe uitdagingen binnen de fysieke leefomgeving en zijn gespecialiseerd in het creëren van innovatieve oplossingen. Zo helpen we onze opdrachtgevers op de manier die het beste bij hen past en bieden we praktische en doeltreffende oplossingen binnen onze expertises bouw, milieu, energie en duurzaamheid, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en bestuursrecht. Met meer dan 400 professionals  zetten we ons vanuit onze vijf kantoren dagelijks in om onze leefruimte te verduurzamen en verbeteren. Zo ontzorgen we al ruim 165 opdrachtgevers door heel Nederland. Dat is onze corebusiness én onze grootste passie.

Vragen? Neem contact op met:

Evelyn Riley
Corporate Recruiter

e.riley@lybrae.nl
040 294 9000 06 - 14 76 53 46

Is de vacature Accountmanager iets voor jou?

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging