Interim programmamanager

Werken bij NextLeaders

Werken bij Nextleaders

Ben jij klaar om dé NextLeader te worden in jouw vakgebied? Lybrae NextLeaders is als consultancybureau landelijk erkend als een betrouwbare, strategische partner van (semi) overheden binnen het fysieke domein. We zijn goed in het oplossen van strategische en complexe vraagstukken.

Werken bij Lybrae NextLeaders, betekent werken aan projecten en/of managementopdrachten die écht impact maken. Elke dag werken we samen met onze opdrachtgevers aan creatieve, duurzame, innovatieve oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van onze leefomgeving. Zowel nu als in de toekomst. Kom werken bij Lybrae NextLeaders en ontdek de mogelijkheden om impact te maken binnen het fysieke domein.

Bekijk hier de vacatures

Dian van de Laak
Dian van de Laak Recruitment Business Partner Bestuursrecht, Bouw, Civiele techniek, Milieu en RO Landelijk

Wil je werken aan een diversiteit van opdrachten bij dé specialist in de openbare ruimte? Dan hebben wij mooie mogelijkheden voor jou! Met meer dan twintig jaar ervaring zijn wij dé specialist binnen de openbare ruimte. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om jou een breed scala aan opdrachten aan te bieden.

Bij ons heb je de mogelijkheid om te werken binnen één of meerdere vakgroepen in het fysieke domein, waaronder: bouw, milieu, bestuursrecht, civiele techniek en ruimtelijke ontwikkeling. Bovendien kun jij als NextLeader rekenen op ondersteuning en extra capaciteit van Lybrae Nederland. Binnen Lybrae Nederland werken meer dan 400 professionals die zich dagelijks inzetten om onze leefruimte te verduurzamen en verbeteren. Dat is onze corebusiness én onze grootste passie.

”Fijn om bij werken bij NextLeaders en in dienst te zijn van Lybrae. De medewerker staat centraal en er is regelmatig persoonlijk contact. Helemaal mooi is dat Lybrae mijn afdeling kan ondersteunen wat betreft personeelsvraagstukken” – Paul Schoneveld, interim manager.

Carrière bij Nextleaders

1. Ben jij de Nextleader die past bij Lybrae NextLeaders?

Ben jij op zoek naar een interim opdracht? In dienstverband of als zzp-er? Laat ons weten waarom jij de juiste professional bent en reageer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

3. Hoe ziet jouw carrière bij Lybrae NextLeaders eruit?

Of je nu in dienst treedt bij Lybrae NextLeaders of als zelfstandig ondernemer opereert, de vormgeving ervan wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen en ambities. Hierbij valt te denken aan de duur van opdrachten, locatievoorkeuren en de inhoudelijke aspecten.

2. Sluiten jouw werkervaring en ambities naadloos aan bij ons team?

In dat geval nodigen we je graag uit voor een kop koffie (of thee ;)). Tijdens dit persoonlijke gesprek willen we je graag beter leren kennen. Wat drijft jou? Wat zijn je toekomstplannen? En welke interim projecten maken jou enthousiast? Dit zijn allemaal vragen die we jou stellen om te zorgen dat jouw loopbaan bij Lybrae NextLeaders naadloos aansluit bij jou.

4. Wat mag je verwachten van Lybrae NextLeaders?

Een hartelijk welkom in ons team waarin je aan de slag gaat met één of meerdere vraagstukken van onze opdrachtgevers. Maandelijks komen alle collega’s van Lybrae NextLeaders bijeen om kennis en ervaringen te delen en jij hebt de mogelijkheid om daar ook aan deel te nemen. Bovendien onderhoud je regelmatig contact met je business partner of manager voor evaluaties en om samen toekomstige carrièrestappen te bespreken. Kom werken bij NextLeaders en maak impact binnen het fysieke domein.

Vacatures

Interim manager/ afdelingshoofd

Bestuursrecht, Bouwkunde en nog 4
Noord-Brabant
€6000,- — €7600,-
HBO/WO
32 tot 40 uur

Lijkt het jou interessant om de rol van manager of afdelingshoofd op interim basis in te vullen? En wil je werken aan een diversiteit van opdrachten bij dé specialist in de openbare ruimte? Dan hebbe...

Bekijk

Interim teamleider

Bestuursrecht, Bouwkunde en nog 4
Noord-Brabant
€6000,- — €6750,-
HBO
32 tot 40 uur

Wil jij als interim teamleider jouw leidinggevende skills inzetten om binnen het fysieke domein hét verschil te maken? Vind jij het een uitdaging om teams aan te sturen en te inspireren om samen de g...

Bekijk

Interim programmamanager

Bestuursrecht, Bouwkunde en nog 4
Noord-Brabant
€6000,- — €7600,-
HBO/WO
32 tot 40 uur

Ben jij een ervaren programmamanager die complexe uitdagingen niet uit de weg gaat? Wil jij je inzetten voor een gezonde, groene en toekomstbestendige omgeving binnen het fysieke domein? En wil je dee...

Bekijk
Open sollicitaties stellen we ook altijd op prijs!

Samen bouwen aan de toekomst van morgen?

Kom werken bij NextLeaders!