Interim manager / teamleider

Werken als interimmer

Wat is een interimmer

Een interimmer is iemand die expertise, frisse perspectieven en leiderschap met zich mee brengt naar uw organisatie, zonder de verplichtingen van een vast dienstverband. Daarnaast is zijn flexibiliteit, strategische denkwijzen competenties die een interimmer typeert. Ze hebben vaak uitgebreide ervaring in verschillende sectoren en organisaties, waardoor ze snel aanpassingsvermogen tonen en direct waarde toevoegen aan specifieke projecten of situaties. Het tijdelijke karakter van hun rol stelt hen in staat zich volledig te wijden aan de gestelde doelen, terwijl ze tegelijkertijd een frisse en onafhankelijke kijk op de organisatie bieden. De inzet van een interimmer is een strategische zet om snel en doelgericht te reageren op de dynamiek van de markt en de behoeften van de organisatie.

Interimmer bij NextLeaders

Als interimmer bij Lybrae NextLeaders krijg je de gelegenheid om te excelleren in uiteenlopende projecten, variërend van stadsontwikkeling en infrastructuur tot actuele duurzaamheidsvraagstukken. Wij bieden voor iedere professional een passend project.

Je bent werkzaam in een dynamische omgeving waarin jouw expertise cruciaal is voor onze opdrachtgevers. Onze interim projecten bieden je de mogelijkheid om op een substantiële wijze bij te dragen aan de groei en verbetering van het fysieke domein. Kies voor uitdagende opdrachten en maak impact in projecten die er écht toe doen.

Werken bij Nextleaders

Ben jij klaar om dé NextLeader te worden in jouw vakgebied? Werken bij ons, betekent werken aan projecten en/of managementopdrachten die écht impact maken. Elke dag werken we samen met onze opdrachtgevers aan creatieve, duurzame, innovatieve oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van onze leefomgeving. Zowel nu als in de toekomst.

Sluit je aan bij Lybrae NextLeaders en ontdek de mogelijkheden om impact te maken binnen het fysieke domein.

Vacatures

Dian van de Laak
Dian van de Laak Recruitment Business Partner Bestuursrecht, Bouw, Civiele techniek, Milieu en RO Landelijk

Vacatures

Interim manager/ afdelingshoofd

PPI
Drenthe, Flevoland, Friesland en nog 9
€6000,- — €7600,-
HBO/WO
32 tot 40 uur

Lijkt het jou interessant om de rol van manager of afdelingshoofd op interim basis in te vullen? En wil je werken aan een diversiteit van opdrachten bij dé specialist in de openbare ruimte? Dan h...

Bekijk

Interim programmamanager

PPI
Drenthe, Flevoland, Friesland en nog 9
€6000,- — €7600,-
HBO/WO
32 tot 36 uur

Ben jij een ervaren programmamanager die complexe uitdagingen niet uit de weg gaat? Wil jij je inzetten voor een gezonde, groene en toekomstbestendige omgeving binnen het fysieke domein? En wil je dee...

Bekijk

Interim manager / teamleider

PPI
Drenthe, Flevoland, Friesland en nog 9
€6000,- — €6750,-
HBO
32 tot 40 uur

Wil jij als interim teamleider jouw leidinggevende skills inzetten om binnen het fysieke domein hét verschil te maken? Vind jij het een uitdaging om teams aan te sturen en te inspireren om samen ...

Bekijk
Open sollicitaties stellen we ook altijd op prijs!

Samen bouwen aan de toekomst van morgen?

Kom werken bij NextLeaders!

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging