Interim manager / teamleider

Interim opdrachten

Interim opdrachten

Werken aan uitdagende interim opdrachten binnen het fysieke domein? Lybrae NextLeaders is als consultancybureau landelijk erkend als een betrouwbare, strategische partner van (semi) overheden binnen het fysieke domein. Wij zijn goed in het oplossen van strategische en complexe vraagstukken.

Lybrae NextLeaders beschikt over een omvangrijk netwerk met diverse uitdagende interim-opdrachten die perfect aansluiten op jouw ervaringsniveau. Bovendien hebben we kantoren verspreid over heel Nederland, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van ons uitgebreide netwerk.

Voorbeeld van interim opdracht

Interim manager Paul Schoneveld heeft succesvol een interim opdracht afgerond voor MijnGemeenteDichtbij, de werkorganisatie van Sint-Michielsgestel en Boxtel. De opdracht was duidelijk gedefinieerd: het optimaliseren van het team ruimtelijke ontwikkeling. Na een grondige probleemanalyse werden drie strategieën geïmplementeerd: het aannemen van nieuwe medewerkers, het optimaliseren van het bestaande team en het verbeteren van werkprocessen en inhoudelijke aspecten. In het kort gezegd resulteerde dit in een groei van 17 naar 27 fte, herstel van de teamdynamiek en het behalen van meetbare resultaten. “Bij de afronding van mijn opdracht staat er nu een veerkrachtig team dat klaar is voor hedendaagse ruimtelijke uitdagingen”, vertelt Paul. Ook werken aan Interim opdrachten? Bekijk de vacature hier.

Wat doet een interimmer

Als interim-manager, afdelingshoofd, projectmanager of interim-directeur maak je deel uit van één of meerdere vakgroepen van Lybrae NextLeaders, waaronder bouw, milieu, bestuursrecht, civiele techniek en ruimtelijke ontwikkeling. Binnen jouw eigen specialisme ga je aan de slag met interim-opdrachten van onze partners, waaronder gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en waterschappen. Je werkt op projectbasis, waarbij elke opdracht unieke doelstellingen en uitdagingen met zich meebrengt.

De variatie aan interim-opdrachten is breed en omvat onder andere veranderprocessen, coachingstrajecten, reorganisaties, organisatieontwikkeling, integraal management en personeelsvraagstukken. De diversiteit en afwisseling in deze opdrachten vormen de kern van jouw werk als interim interimmer. Als professional binnen deze rol adviseer, manage en implementeer je veranderingen en/of verbeteringen. Zo zorg jij voor directe impact.

Meer informatie over Interim opdrachten

Werken bij Nextleaders

Ben jij klaar om dé NextLeader te worden in jouw vakgebied? Werken bij ons, betekent werken aan projecten en/of managementopdrachten die écht impact maken. Elke dag werken we samen met onze opdrachtgevers aan creatieve, duurzame, innovatieve oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van onze leefomgeving. Zowel nu als in de toekomst.

Sluit je aan bij Lybrae NextLeaders en ontdek de mogelijkheden om impact te maken binnen het fysieke domein.

Dian van de Laak
Dian van de Laak Recruitment Business Partner Bestuursrecht, Bouw, Civiele techniek, Milieu en RO Landelijk

Vacatures

Interim manager/ afdelingshoofd

PPI
Drenthe, Flevoland, Friesland en nog 9
€6000,- — €7600,-
HBO/WO
32 tot 40 uur

Lijkt het jou interessant om de rol van manager of afdelingshoofd op interim basis in te vullen? En wil je werken aan een diversiteit van opdrachten bij dé specialist in de openbare ruimte? Dan h...

Bekijk

Interim programmamanager

PPI
Drenthe, Flevoland, Friesland en nog 9
€6000,- — €7600,-
HBO/WO
32 tot 36 uur

Ben jij een ervaren programmamanager die complexe uitdagingen niet uit de weg gaat? Wil jij je inzetten voor een gezonde, groene en toekomstbestendige omgeving binnen het fysieke domein? En wil je dee...

Bekijk

Interim manager / teamleider

PPI
Drenthe, Flevoland, Friesland en nog 9
€6000,- — €6750,-
HBO
32 tot 40 uur

Wil jij als interim teamleider jouw leidinggevende skills inzetten om binnen het fysieke domein hét verschil te maken? Vind jij het een uitdaging om teams aan te sturen en te inspireren om samen ...

Bekijk
Open sollicitaties stellen we ook altijd op prijs!

Samen bouwen aan de toekomst van morgen?

Kom werken bij NextLeaders!

Nieuwe vacatures Kwaliteitsborging

Nederland op z’n mooist maken? Voor ons snelgroeiende team zoeken wij ervaren bouwprofessionals die mee willen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Technisch Bouwplantoetser
➤ Bouwkundig Inspecteur
➤ Plancoördinator Kwaliteitsborging

Lees meer over de mogelijkheden voor jouw bouwkundige carrière en bekijk hier de vacatures Kwaliteitsborging