54 vacatures

Voor organisaties.

Specialist in de fysieke leefomgeving.

Voor organisaties

Lybrae en Omgevingsdienst Nederland vormen samen Lybrae Nederland. Specialist in een unieke combinatie van projectdetachering, advies en opleidingen binnen het fysieke- en juridische domein. Al 18 jaar bieden wij maatwerkoplossingen aan overheden. Dit doen we met ruim 250 professionals binnen de specialismen bouw, milieu, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling en bestuursrecht.

Onze professionals zijn ondernemend, willen het beste uit zichzelf én hun collega’s halen en zetten zich dagelijks in om de doelen van onze organisatie en onze opdrachtgevers te realiseren. Samen ontzorgen we ruim 100 opdrachtgevers door heel Nederland. Zo leveren wij een bijdrage aan het op kwaliteit brengen en op hoog niveau houden van onze leefomgeving.

Onze diensten

Projecten

Wij verbinden ambitieuze professionals uit de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling, milieu en bestuursrecht met toonaangevende opdrachtgevers. We beschikken over een team van adviseurs en een netwerk van geselecteerde zelfstandige professionals die we inzetten voor kennis-en capaciteitsvraagstukken. Onze ervaren adviseurs zijn flexibel inzetbaar, werken op projectbasis, on-site bij opdrachtgevers en zijn in dienst van Lybrae.

Opleidingen

Door opleidingen en trainingen wordt vakinhoudelijke kennis op hoog niveau gehouden en worden vaardigheden ontwikkeld. Dit verzorgen we niet alleen voor onze eigen specialisten. We verzorgen ook trainingsdagen, maatwerktrainingen, permanente educatie, her- en bijscholing en thema- en kennisdagen voor onze opdrachtgevers via ons zusterbedrijf Omgevingsdienst Nederland.

Advies

Wij brengen processen in kaart en verbeteren deze middels integraal procesmanagement. Dit doen we structureel of op projectbasis. Met zeer ruime ervaring op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, bouw, milieu en civiele techniek zijn we in staat om integraal te adviseren binnen het omgevingsrecht, waaronder het verlenen van de omgevingsvergunning en het verzorgen van toezicht en handhaving op de naleving hiervan.

Projecten

  • Alles
  • Bestuursrecht
  • Bouwkunde
  • Civiele techniek
  • Milieu
  • Ruimtelijke ontwikkeling

Organisaties met wie we samenwerken

Wat kunnen we voor u betekenen?

harry-cunningham-1-Osp6CvhXc-unsplash
Neem contact met ons op!

 

Over Lybrae

Lees hier meer over Lybrae.