RO professional beschikbaar!

Maak kennis met onze collega John, een gedreven professional met oprechte passie voor het vakgebied ruimtelijke ontwikkeling. Met zijn leergierige en enthousiaste karakter zal hij een fijne aanwinst zijn voor iedere organisatie.

Categorie
Ruimtelijke ontwikkeling

Gepubliceerd op
15 mei 2023

Op zoek naar een professional in ruimtelijke ontwikkeling? Maak kennis met John! Met de nodige werkervaring én levenservaring op zak, is hij klaar voor een nieuwe uitdaging op projectbasis binnen het vakgebied ruimtelijke ontwikkeling. Hij staat open voor diverse thema’s, zoals de omgevingswet, duurzaamheid, gebiedsontwikkelingen en vastgoed.

Over John

John is niet bang om zijn handen uit de mouwen te steken, ook als het gaat om kleinere RO procedures. Hij weet achterstanden weg te werken en zorgt voor een vlotte afhandeling van taken. Om zijn kennis verder te vergroten, gaat hij diverse cursussen volgen via de Lybrae Academy, waaronder beleid ruimtelijke ordening, proces en projectmanagement, contractvormen en leergang grex.

Betrouwbaarheid en enthousiasme zijn kenmerkend voor John. Hij is in staat om snel zelfstandig taken op te pakken na een korte inwerkperiode. Kortom, John is de ideale kandidaat voor jouw RO team! Neem contact op en ontdek hoe hij waarde kan toevoegen aan jouw organisatie.

Ben jij op zoek naar een gedreven professional?

John is per 15 mei voor 32 uur per week beschikbaar in de regio Brabant voor een nieuw project. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hasret Kemikkiran.

hasret

Hasret Kemikkiran
Accountmanager

h.kemikkiran@lybrae.nl
040-2949000
06-41330401

Lees verder

Algemeen
7 maart 2023

Het taakveld van een projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Hoe hij zijn functie zou omschrijven? Dat is niet in een woord te vatten volgens Thomas. “De grote verbinder, spin in het web, manus van alles. Als projectleider binnen het ruimtelijke vakgebied ben...

Werken bij
1 december 2021

Even voorstellen: Andre van den Boorn

Leidinggevende, projectmanager, docent en verbinder. André (56) is het allemaal. Met een brede helikopterview en veel energie en enthousiasme leidt hij zijn projecten in goede banen. Daar komt een ho...

Projectmanagement
17 november 2021

In gesprek met gemeente Maasgouw

We spreken Thijs Douven, teammanager fysiek domein bij de gemeente Maasgouw over de samenwerking met Lybrae en de ontwikkelingen voor de toekomst....

guid ?> guid ?>