54 vacatures

We gaan van de keukenstoel terug naar de comfortabele kantoorstoel!

Wekenlang niet naar kantoor, geen gezellige praatjes met collega’s op de werkvloer, geen reistijd. Wij hebben het gemist, maar hoe zit het met jou? Langzaamaan gaan veel kantoren weer open, waaronder onze vestigingen in #Maastricht #Eindhoven #Arnhem en #Rotterdam. Met werkplekken op gepaste afstand en wisseldiensten, blijft de bezetting laag en houden we de richtlijnen […]

Categorie
Nieuws

Gepubliceerd op
31 juli 2020

Nieuws

Wekenlang niet naar kantoor, geen gezellige praatjes met collega’s op de werkvloer, geen reistijd. Wij hebben het gemist, maar hoe zit het met jou?

Langzaamaan gaan veel kantoren weer open, waaronder onze vestigingen in #Maastricht #Eindhoven #Arnhem en #Rotterdam. Met werkplekken op gepaste afstand en wisseldiensten, blijft de bezetting laag en houden we de richtlijnen vanuit het RIVM in acht.

Je kunt ons bereiken zoals je gewend bent en staan voor je klaar met carrièreadvies en oplossingen voor advies- en capaciteitsvraagstukken. Face to face (op gepaste afstand) of via videobellen. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan bij een van onze vestigingen in jouw omgeving via deze link. We kijken ernaar uit!