Groei en ontwikkeling

Maak kennis met ons nieuwe directieteam!

Categorie
Werken bij

Publicatie
17 februari 2022

In 2020 zijn we met Lybrae Nederland gestart aan een strategisch meerjarenplan met als gedroomde positie om binnen 5 jaar de landelijke autoriteit te zijn binnen het fysieke domein.

Door de inzet, deskundigheid en gedrevenheid van al onze collega’s staan we er anno 2022 zeer goed voor! Ondanks de pandemie zijn we super trots op de resultaten die we de afgelopen jaren hebben geboekt en groeien we hard. Dat maakt het ook dat we per 1 februari 2022 een nieuw directieteam hebben aangesteld dat vanaf heden de dagelijkse leiding geeft aan de organisatie.

We stellen je graag voor aan ons nieuwe directieteam:
Groei en ontwikkeling

Van links naar rechts: Bas Bergmans – Directeur commerciële zaken
Dennis van Uijen – Directeur Omgevingsdienst Nederland, Wouter Arkesteijn – Directeur algemene zaken.

Bas, Wouter en Dennis:

“Marc Essers, eigenaar van Lybrae Nederland, heeft ons drieën het vertrouwen gegeven om de dagelijkse leiding van Lybrae en Omgevingdienst Nederland officieel van hem over te nemen. En dat in het jaar dat Lybrae haar 20-jarig bestaan viert. Voor ons een heel bijzonder moment. Dank daarvoor!

Uiteraard hebben wij er alle vertrouwen in dat we de ambities van Lybrae Nederland samen met onze collega’s in Maastricht, Eindhoven, Arnhem en Rotterdam verder kunnen vormgeven. Ook het twintigjarig jubileum laten we dit jaar niet zo maar voorbij gaan. Dat gaan we uitgebreid vieren, maar daarover later meer!”

“Ik heb er ontzettend veel vertrouwen in dat Bas, Wouter en Dennis succesvol leiding zullen geven aan onze mooie organisatie en onze ambitieuze groeidoelstellingen zullen realiseren.

Als eigenaar en commissaris/bestuurder vervul ik een adviesrol en zal ik betrokken blijven bij de bepaling van de strategie, koers en de verdere groei van de Lybrae Nederland groep en mij daarnaast met name focussen op new business.

Natuurlijk wil ook graag met regelmaat bijeenkomsten en activiteiten van Lybrae en Omgevingsdienst Nederland bijwonen en in geval van belangrijke ontwikkelingen of bij samenwerking met interessante klanten zal ik betrokken of aanwezig zijn. Jullie zullen mij dus nog steeds regelmatig op kantoor zien. De dagelijkse leiding en aansturing laat ik graag over aan het directieteam.”

Marc Essers – Eigenaar Lybrae Nederland.

Groei en ontwikkeling

Een toast op het nieuwe directieteam!

Lees verder

Bouwen
9 april 2024

Een traineeship Bouw, hoe gaat dat in de praktijk?

We spreken Bo Gielen (21) uit Oudenbosch. In 2023 studeerde ze af als Bouwkundige aan Avans Hogeschool te Tilburg. Nu werkt ze als trainee Bouwkunde bij Lybrae. "Mijn doel is om middels het traineeshi...

Algemeen
26 maart 2024

Maak kennis met duurzaamheidsadviseur Lars

Graag stellen we Lars Jansen aan je voor, een toegewijde young professional met waardevolle ervaring op het gebied van energietransitie bij de overheid....

Nextleaders
28 februari 2024

In gesprek met Bas Robberts, interim manager bij Lybrae NextLeaders

Bas Robberts is onlangs gestart met zijn eerste interim opdracht via Lybrae NextLeaders als Teammanager Watersystemen & Vastgoed bij Waterschap Limburg. Hoe dat bevalt? We spreken hem over zijn eerste...

guid ?> guid ?>