54 vacatures

Nieuwe professionals versterken het team!

Het is een bijzondere tijd voor ons allemaal, een tijd waarin we graag vasthouden aan dat stukje ‘zekerheid’ dat we hebben. Maar onze dienstverlening voor de overheid gaat gewoon door en samen realiseren we groei! Zo starten deze week en per 1 mei twee nieuwe Leading Brains bij Gemeente Eindhoven en Gemeente Heusden. Wij wensen […]

Categorie
Nieuws

Gepubliceerd op
31 juli 2020

Nieuws

Het is een bijzondere tijd voor ons allemaal, een tijd waarin we graag vasthouden aan dat stukje ‘zekerheid’ dat we hebben. Maar onze dienstverlening voor de overheid gaat gewoon door en samen realiseren we groei! Zo starten deze week en per 1 mei twee nieuwe Leading Brains bij Gemeente Eindhoven en Gemeente Heusden. Wij wensen de nieuwe collega’s alvast veel succes!

Durf jij het ook aan om te investeren in jouw carrière? Dan drinken wij graag een virtueel bakje koffie met je, om vrijblijvend jouw carrièremogelijkheden binnen Lybrae te bespreken! Ben je zelf niet op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar ken je iemand in jouw netwerk die dat wel is? Ook dan horen wij graag van je!

Bekijk de actuele vacatures voor de specialismes bouw, civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling, milieu en bestuursrecht hier!