De juiste combinatie

Handhaver

Werken bij Lybrae.

Een veilige en leefbare samenleving

Bijdragen aan een veilige en leefbare samenleving terwijl je balanceert tussen de juridische belangen van verschillende partijen? Als handhaver weet jij hier wel raad mee! Met jouw inhoudelijke vakkennis en verbindend vermogen voorzie je onze opdrachtgevers van juridisch advies en werk je aan de toekomst van morgen. Hierbij maak jij het verschil voor onze opdrachtgevers.

Herkenbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lybrae groeit gestaag en bij groei horen nieuwe collega’s. Voor onze vestigingen hebben wij meerdere mogelijkheden op projectbasis voor een handhaver. Bekijk ook onze mogelijkheden voor handhavingsjurist hier.

Bekijk onze vacatures

Werken binnen het ruimtelijke domein en fysieke domein

Als handhavingsjurist bij Lybrae draag je bij aan de optimalisatie van het ruimtelijke domein en fysieke domein. Om jouw kennisniveau op peil te houden bieden we via onze eigen Lybrae Academy gecertificeerde opleidingen, masterclasses en trainingen binnen jouw vakgebied. Zo zorgen wij ervoor dat jij als geen ander op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het omgevingsrecht, APB en bijzondere wetten.

Benieuwd naar de opleidingen? Klik hier voor meer informatie.

 

Wat wij bieden

Naast een continue ontwikkeling van je vakinhoudelijke kennis bieden we aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, uitgebreide pensioenregeling, een leaseauto/reiskostenvergoeding en een mobiele telefoon. Bij Lybrae werk je samen met een hecht en enthousiast team waar onze kernwaarden: willen winnen, betrokkenheid, vrijheid en plezier de gemeenschappelijke deler is. Binnen het team word je in je kracht gezet en versterken we elkaars vakmanschap.

Kennisdeling en ontwikkeling staat dan ook hoog in het vaandel bij Lybrae. Bij Lybrae word je in je kracht gezet en denken we met elkaar mee over complexe handhavingszaken. Ook sparren we regelmatig over recente ontwikkelingen in het werkveld, zo blijven we op de hoogte van de actualiteiten en behalen we maximaal resultaat in onze projecten.

Naast kennisdeling en ontwikkeling hechten we ook veel waarde aan werkplezier. Er vinden regelmatig netwerkevenementen en kennissessies plaats waar er onder het genot van een hapje en drankje de nieuwste inzichten en ervaringen met elkaar worden gedeeld. Tijdens deze sessies blikken we samen terug op onze behaalde successen en werpen we een blik op de toekomst, een toekomst vol dromen en ambities.

Benieuwd naar onze organisatie? Kom bij ons werken en we helpen je bij het realiseren van je dromen en ambities. Jouw groei en werkplezier staan bij ons voorop.

Samen komen we verder en groeien we.

Het stappenplan

De juiste combinatie

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

De juiste combinatie

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.
De juiste combinatie

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.
De juiste combinatie

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.
De juiste combinatie

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.
De juiste combinatie

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.