120 vacatures

Voor professionals.

Werken bij Lybrae.

Werken als handhaver

Als handhaver bij Lybrae ga je aan de slag met uitdagende projecten voor diverse opdrachtgevers (gemeentes). Je beoordeelt de dagelijkse meldingen die via de betreffende gemeente binnenkomen en gaat concreet in gesprek met burgers bij acute klachten, ergernissen en overlast in het fysieke domein. Ook ben je bezig met het beoordelen van de technische en juridische aspecten van woningbouw. Om te zorgen dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, bieden we je via onze eigen Lybrae Academy gecertificeerde opleidingen, masterclasses en trainingen. Ook een bijdrage leveren aan een schone, leefbare en veilige omgeving? Wordt handhaver bij Lybrae. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Bekijk onze vacatures

Wat medewerkers over Lybrae zeggen

Het stappenplan

Solliciteren

Heb je dé vacature gevonden die past bij jou en in het verlengde ligt van jouw ambities? Overtuig ons dan waarom jij de juiste professional bent voor deze vacature!

Zit er nog niks voor je bij? Helemaal niet erg. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures online die wél bij jou kunnen passen.

Contact

Past de vacature bij jouw werkervaring en ambities? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Hebben we een match?

We zijn benieuwd naar de ambities die je hebt voor de toekomst en of er een match is tussen jou en Lybrae. Uiteraard kijken we ook naar de mogelijkheden; welke stappen zou je kunnen maken als professional en past Lybrae als werkgever bij jou? Dit alles vatten we samen in een eerste gesprek.

Inventarisatie van de werkplek

Is je gesprek succesvol verlopen? Dan kijk je samen met ons of de nieuwe werkplek bij je past. We inventariseren de opdracht samen met de klant en stellen het gewenste eindresultaat op.

Een nieuwe baan bij Lybrae

Het is zover, welkom bij het team! Vanaf nu ga je aan de slag met het vraagstuk van de klant en werk je toe naar een volgende opdracht. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je kennis en vaardigheden kunt uitbreiden, bieden we je via de Lybrae Academy graag opleidingen, workshops en interessante opdrachten aan.

Jouw carrière bij Lybrae

Tussentijds heb je evaluatiemomenten met je accountmanager om zo het meeste uit je loopbaan te halen en bekijken we  of je nog steeds plezier in jouw functie hebt.

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op.