83 vacatures

Lars

De contactmomenten met mijn leidinggevende, de flexibiliteit en vrijheid die ik heb ervaren én een groot netwerk aan collega’s in hetzelfde vakgebied zijn factoren die mijn werk bij Lybrae nóg leuker maakten.

Functie
Waterbeheerder

Opdrachtgever
Gemeente Deurne

TESTIMONIAL

Lars vertelt…

De start van mijn carrière bij Lybrae en mijn passie voor civiele techniek.
“In 2017 kwam ik tijdens het afronden van mijn studie civiele techniek aan de Avans Hogeschool in Den Bosch in contact met Lybrae op een bedrijvendag. Op dat moment stond er na mijn afstuderen een mooie reis door Ierland en China op de planning alvorens ik op zoek zou gaan naar een leuke nieuwe baan. Na het afronden van de opleiding heb ik dan ook mijn koffers/backpack gepakt en ben ik de wereld gaan verkennen.”

Zogezegd, zo gedaan.
“Eind 2017 zat mijn reis erop en zat ik opnieuw aan de tafel bij Lybrae. Samen met Kim Stevens, accountmanager bij Lybrae, heb ik een aantal projecten bij gemeentes bezocht. Uiteindelijk had ik de keuze uit drie verschillende projecten, wat een luxe! Ik heb ervoor gekozen om aan de slag te gaan bij Gemeente Deurne als Waterbeheerder. Hier voelde ik direct een match omdat dit het beste bij mijn behoeftes paste.”

Van klimaatadaptie tot rioolbeheer
“Als Waterbeheerder ga je aan de slag met alles wat met oppervlaktewater en rioolwater te maken heeft. Je beheert deze gebieden en maakt plannen voor vernieuwing, onderhoud of uitbreiding op basis van de toestand van de locaties. Klimaatadaptie speelt hierbij een belanrijke rol. Ik was nauw betrokken bij het voortraject en heb de afgelopen twee jaar mooie nieuwe projecten gerealiseerd die zijn gestart uit schetsen en tekeningen. Best wel gaaf om te zien hoe dit zich ontwikkelt van begin tot eindoplevering.”

Hét project dat iets langer duurde dan gepland
“De intentie was om dit project voor een half jaar uit te voeren en vervolgens aan de slag te gaan met een nieuw project. Zo zou ik goed kunnen verkennen en ontdekken in welke specialisatie binnen de civiele techniek ik graag verder wilde. Ondanks deze voornemens beviel het zo goed, dat ik gevraagd heb om het project voort te zetten. Nu inmiddels, bijna twee jaar verder ga ik binnen gemeente Deurne het stokje overnemen van een van mijn collega’s op de werkvloer en Lybrae verlaten.”

Zoveel collega’s in een nichemarkt
“De contactmomenten met mijn leidinggevende, de flexibiliteit en vrijheid die ik heb ervaren én een groot netwerk aan collega’s in hetzelfde vakgebied zijn factoren die mijn werk bij Lybrae nóg leuker maakten. Ik heb bijvoorbeeld de vrijheid gehad om 5 maanden onbetaald verlof op te nemen voor een nieuwe reis, en met heel veel collega’s gesproken uit mijn vakgebied over relevante casussen. Al met al een mooie start van mijn carrière waar ik met een brede glimlach op terugkijk!”

Ook een carrière binnen Lybrae?