Zwolle

Interim management

Direct inzetbare interim- en projectmanagers voor uw organisatie

Bij Lybrae vindt u het topsegment van interim managers binnen het fysieke domein. Doorgewinterde teamleiders, afdelingshoofden, proces-, project- en programmamanagers die zich uitvoerig hebben bewezen binnen de overheid en affiniteit en ervaring hebben met complexe (project)opdrachten.

Impact

Interim managers van Lybrae beschikken over de kennis en kunde om complexe veranderingsprocessen, strategische projecten en programma’s succesvol te begeleiden. Door hun omvangrijke werkervaring zijn zij bekend met de uitdagingen die het hedendaagse politieke speelveld binnen verschillende overheidsinstanties met zich meebrengt. Vanuit een heldere missie en visie werken onze managers samen met hun team(s) aan het realiseren van duurzame veranderingen en oplossingen. Dit zorgt voor een optimaal rendement van uw investering.

Onze professionals zijn inhoudelijke zwaargewichten en sociale inspirators. Zij hebben hun sporen verdiend in verschillende eindverantwoordelijke posities. Onze managers kenmerken zich(zelf) door hun bestuurlijke sensitiviteit, hun resultaatgerichtheid en leiderschapskwaliteiten waarin de verbinding met verschillende stakeholders centraal staat. Zij hebben bewust de keuze gemaakt om hun talent en kennis in te zetten op interim basis. U kunt hen inhuren als tijdelijk vervanger, als extra capaciteit of als zwaargewicht bij complexe (verander) vraagstukken binnen het fysieke domein.

Een breed netwerk

Achter elke interim manager staat een team van ervaren Lybrae adviseurs. Zo heeft de interimmer verschillende sparringpartners op technisch, beleidsmatig of juridisch vlak, zowel binnen Lybrae als bij zusterorganisatie Omgevingsdienst Nederland, waar hij/zij op kan terugvallen om zijn kennis en capaciteit te vergroten. Deze multidisciplinaire aanpak die onze organisatie kenmerkt, biedt onze opdrachtgevers duidelijke voordelen. Binnen Lybrae zijn ruim 350 professionals werkzaam uit tal van vakgebieden die nauw samenwerken om tot de beste oplossingen te komen. Van deze kennis en capaciteit profiteert u ook als u een interim manager van Lybrae inhuurt.


Zet onze professionals in als:

  • interim teamleider/afdelings- of sectorhoofd
  • interim procesmanager
  • interim projectmanager
  • interim programmamanager
  • interim directeur

 

Een verlengstuk van uw organisatie

Lybrae voorziet uw organisatie van kennis en capaciteit en biedt zekerheid en expertise bij uw interim vraagstukken binnen het fysieke domein. Wij stellen u graag voor aan onze professionals die qua expertise en persoonlijkheid het beste passen binnen uw organisatie. Zo kunt u blijven focussen op de dagelijkse business en bent u beter in staat om uw bestuurlijke doelen te realiseren. Hierbij gaat oog voor mensen en resultaat samen: wij werken met bevlogen en inspirerende managers en projectmanagers met een brede kijk op zaken, gericht op pragmatische oplossingen.

Onze aanpak, uw resultaat

Uw vraagstuk in beeld
Om uw vraagstuk en wensen helder in beeld te krijgen gaan we allereerst samen om tafel. Zo krijgen we scherp met wie en in welke vorm we uw organisatie het beste kunnen ondersteunen. Zodra we het profiel en de doelstelling scherp hebben, stellen we een van de professionals uit ons warme netwerk aan u voor. Interimmers die bewust gekozen hebben voor Lybrae omdat ze geloven in onze visie.

Heldere communicatie
Onze persoonlijke aanpak is onze kracht. Bij Lybrae kunt u rekenen op heldere communicatie, transparante processen en één vast aanspreekpunt. Kunnen we uw vraagstuk niet per direct oplossen, dan denken we graag mee in alternatieve oplossingen.

De juiste kennis voor de beste match
Met ruim 21 jaar ervaring binnen de fysieke leefomgeving en 350 professionals in dienst hebben we een breed netwerk aan talent. We stellen u alleen voor aan professionals waar wij voor 100% achter staan en matchen met uw behoeften.

Mensen die voldoen aan uw behoeften en net die stap extra zetten om u verder te helpen. Daarbij kijken we net zo kritisch naar de ambities en behoeften van onze professionals. Zo weten we zeker dat hij of zij goed tot zijn recht komt binnen uw vraagstuk en organisatie. Of het nu een opdracht is voor drie maanden of een jaar.

Voor opdrachtgevers

Lybrae biedt u interim- en projectmanagement oplossingen voor korte en langere termijn. Neem gerust contact op met onze interim specialist voor een vrijblijvend adviesgesprek of een afspraak om uw situatie met ons te bespreken.

Voor interim managers

Ervaren interim professionals die bij willen dragen aan een veilige en duurzame leefomgeving voegen wij graag toe aan ons warme netwerk. Passie voor het eigen vakgebied én voor het fysieke domein zijn echter cruciale voorwaarden voor samenwerking. Vrijblijvend kennismaken? Neem contact op met ons.

20221212 - Lybrae - Joris Behagel - © Gerlach Delissen Photography-1a

Joris Behagel
Commercieel Manager

j.behagel@lybrae.nl
040-2949000
06-44367164