61 vacatures

Lybrae Community

Opleidingen, referral program en meer.

Lybrae Community

Welkom bij de Lybrae community. Een community gericht op groei en persoonlijke ontwikkeling. Wij investeren graag in de ontwikkeling van specialisten zoals jou met op maat gemaakte opleidingsprogramma’s. Daarnaast kun jij specialisten uit jouw netwerk vooruit helpen via ons Lybrae Referral Program. Zo groeien we samen in de juiste richting. Benieuwd? Neem hieronder een kijkje!

Werken bij Lybrae

Onze commerciële teams
Regelmatig breiden wij onze teams uit met accountmanagers die sales skills combineren met hun HR talent. Zij staan continu in verbinding met onze klanten en onze professionals. De accountmanagers beheren een afdeling met professionals die zij vervolgens weer inzetten op uiteenlopende projectopdrachten bij onze opdrachtgevers. Uiteraard staan hierbij de capaciteiten en ambities van de professional centraal.

Lees verder

Lybrae Academy

Kom je werken bij Lybrae? Dan helpen wij jou verder in je carrière. Je werkt aan uitdagende opdrachten en projecten die aansluiten op jouw ambities. Daarbij zorgen we ervoor dat jij je blijft ontwikkelen en investeren wij in opleidingen. Naast de opleiding mag je deelnemen aan masterclasses en andere trainingen en krijg je de coaching die jij nodig hebt. Ook organiseren we events waarbij alle professionals van Lybrae aanwezig zijn om kennis te delen en waar een fijn wijntje of biertje niet ontbreekt. Zo zorgen wij dat jij vooruit gaat.

Ga naar pagina

Lybrae Referral Program

Lybrae groeit hard. Er komen gave nieuwe opdrachten bij en er staan meerdere vacatures open voor potentiële nieuwe collega’s. Daarom zijn we op zoek naar jouw netwerk.

Familieleden, vrienden, kennissen, ex-collega’s, iemand op de voetbalclub of misschien zelfs wel je buren? In jouw persoonlijke en professionele kring bevinden zich waarschijnlijk meer vakspecialisten dan je nu denkt.

Met het aandragen van iemand uit jouw netwerk help je iemand aan een mooie baan bij Lybrae Nederland. Ook draag je indirect bij aan een goed doel. Lybrae steunt namelijk de Hersenstichting voor elke nieuwe leading brain. Én jij mag een mooie beleving uitzoeken als beloning voor jouw bijdrage aan het Lybrae Referral Program.

Ga naar pagina