120 vacatures

Whitepaper

Omgevingswet

Ontwikkelingen Omgevingswet

De laatste weken is de inwerkingtreding van de nieuwe Omgevingswet een hot topic binnen en buiten de politieke deuren. De vraag of de Omgevingswet opnieuw zou worden uitgesteld hield de gemoederen bezig.

Inmiddels heeft Minister Hugo de Jonge op vrijdag 14 oktober bekend gemaakt dat de geplande inwerkingtreding van de Omgevingswet met een half jaar is uitgesteld. Dit besluit is genomen naar aanleiding van het negatieve advies van het ICT Adviescollege (AcICT). Dit geeft betrokken partijen en bevoegde gezagen de mogelijkheid om zich optimaal voor te bereiden op de komst van de nieuwe wetgeving. Hoe? Je leest het in onze whitepaper!

Whitepaper Omgevingswet

We gingen in gesprek met WABO casemanager en ervaringsdeskundige Roger Meuwissen en vroegen hem naar zijn kijk op de Omgevingswet. In onze whitepaper vertelt Roger over de onzekerheden en uitdagingen rondom de Omgevingswet en biedt hij handvaten hoe je je het best kunt voorbereiden op de komst van de nieuwe wetgeving.

Ben jij klaar voor de komst van de Omgevingswet? Start vandaag nog en download onze Omgevingswet whitepaper. Na het lezen van de whitepaper ben je op de hoogte van alle ins en outs rondom de de aanleiding, inhoud en gevolgen van de Omgevingswet.

Benieuwd naar onze whitepaper?

Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en ontvang onze whitepaper direct in je inbox!


  Bijdrage Lybrae aan de Omgevingswet

  Lybrae is als consultancybureau en specialist in de fysieke leefomgeving met een unieke combinatie van projectdetachering, opleidingen en advies dé aangewezen partij om een betekenisvolle rol te spelen binnen de grootste stelselherziening in de geschiedenis. Lybrae kan dienen als verbinder tussen de verschillende bevoegdheden en (markt)partijen middels het faciliteren van integraal projectmanagement, procesondersteuning en het openstellen van ons netwerk.

  Dankzij onze jarenlange ervaring, expertise en uitgebreide netwerk weten we de juiste vakspecialisten in te zetten voor vraagstukken binnen het fysieke domein en kunnen we de benodigde capaciteit bieden aan (lokale) overheden.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we kijken ernaar uit om van je te horen.

  Whitepaper Omgevingswet
  Bouw jij mee aan de toekomst van Nederland?

  Check onze vacatures of neem voor meer informatie contact op met ons!