Onze organisatie

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht.

Lybrae combineert de kennis van een adviesbureau met het netwerk en de flexibiliteit van een projectconsultancyorganisatie. Onze consultants bieden wij afwisselende uitdagende projecten gecombineerd met de zorg, zekerheid en aandacht die onze consultants van een goed werkgever mogen verwachten.

Onze dienstverlening is met name gericht op gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen, omgevingsdiensten, RUD’s, ingenieurs- en adviesbureaus en aannemerij.

Lybrae wil excelleren in het vinden, binden en boeien van medewerkers én in het adviseren en ontzorgen van klanten bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken.

Lybrae Consultants streeft ernaar om als commerciële organisatie te opereren met oog voor haar medewerkers, de sociale omgeving, het milieu en de gezondheid voor mens en dier door het nieuwe werken, duurzaamheid, internet en intranet volledig in onze organisatie te integreren en door sponsoring van topsport.

Projecten

We beschikken over ruim 175 eigen adviseurs met technische, beleidsmatige en juridische expertise, die wij op projecten inzetten bij onze opdrachtgevers.

Wij voeren jaarlijks vele opdrachten uit bij o.a. gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, omgevingsdiensten, RUD's, waterschappen, ingenieurs-en adviesbureaus en aannemingsbedrijven.

Meerwaarde en onderscheiding

Een belangrijke meerwaarde van Lybrae Consultants is dat wij actief zijn in niches van specialistische vakgebieden, dat we altijd met eigen professionals specifieke projecten uitvoeren en dat we veel waarde hechten aan het continu opleiden en trainen van onze consultants. Daardoor zijn we als geen ander in staat om voor projecten de beste mensen te selecteren en in te zetten.

Zowel klanten als consultants kunnen altijd gebruik maken van of terugvallen op de kennis en kunde die binnen onze organisatie en bij onze andere consultants voorhanden is. We beschikken over een groot en specialistisch netwerk. Ook hierin onderscheidt Lybrae Consultants zich.

Kantoren

Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Arnhem, Rotterdam en Breda.

organisatie