Onze filosofie

Lybrae is creatief in het vinden van oplossingen, strikt in het nakomen van afspraken, durft verantwoordelijkheid te nemen en handelt met respect voor de medemens.

Weegschaal

De naam 'Lybrae' is afgeleid van libra, ofwel weegschaal, en van liberty. Een weegschaal is een precisie-instrument waarmee het gewicht van een object kan worden bepaald. Vanuit hetzelfde principe werkt Lybrae Consultants. Voor onze opdrachtgevers maken wij een nauwkeurige afweging tussen de gewenste expertise en het profiel van onze consultants. Zodat onze opdrachtgevers altijd beschikken over professionals die het juiste gewicht in de schaal leggen om succesvol invulling te kunnen geven aan een project.

Liberty

Met liberty, ofwel vrijheid, doelen we op het belang van plezier hebben in je werk. Je werkt om te leven, je leeft niet om te werken. Onze consultants bieden wij afwisselende en uitdagende projecten en de zorg en zekerheid van een betrokken en betrouwbare organisatie. Vrijheid staat ook voor het flexibele karakter van onze organisatie. Opdrachtgevers kunnen wij een breed scala van disciplines bieden voor zowel projectmatige als structurele kennis- en capaciteitsvraagstukken.