Medewerkers en ZZP over Lybrae

Gijs Timmermans, Adviseur Bouwkunde

Medewerker

In het najaar van 2006 ben ik benaderd door een accountmanager van Lybrae Consultants. Tijdens een kennismakingsgesprek werden de kansen en mogelijkheden bij Lybrae Consultants uitgelegd, passend bij mijn ervaring en opleiding.

Na een tweede gesprek was het al snel duidelijk dat ik graag wilde starten. Begin december 2006 ben ik bij Lybrae begonnen en een maand later kon ik beginnen met een studie die aansloot bij mijn toekomstvisie.

Na het afronden van de eerste opleiding heeft Lybrae Consultants voorgesteld om een HBO opleiding te gaan volgen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Tijdens het volgen van deze studie heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen, met als gevolg dat ik een andere functie heb gekregen die afgestemd werd op mijn nieuw verworven kennis en ervaring.

Op dit moment ben ik werkzaam voor de Omgevingsdienst Nederland, onderdeel van Lybrae Nederland. Er zit voor mij veel uitdaging in deze nieuwe stap en zie de komende jaren met veel plezier tegemoet.

gijs_timmermans
john_doe_180x200

Ton Peters, Senior Adviseur Civiele Techniek

Medewerker

Na ruime ervaring opgedaan te hebben bij de gemeentelijke overheden en ingenieursbureaus, ben ik in 2004 op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Lybrae Consultants kon mij die al snel aanbieden.

Vanaf de allereerste dag werd ik ingezet op interessante en afwisselende projecten. Mijn opgedane ervaringen bij overheden en ingenieursbureaus en mijn civieltechnische achtergrond kwamen hierbij goed van pas.

In de afgelopen jaren heb ik bij Lybrae Consultants ervaren dat het ontzettend leuk is om diverse projecten op een goede manier tot uitvoering te brengen. Dit komt doordat ik veel variatie heb in mijn werk, telkens leuke nieuwe collega’s ontmoet en doordat ik door alle contacten ontdek dat er ook andere inzichten en zienswijzen zijn. Ik bemerk dat opdrachtgevers de inzet en betrouwbaarheid van mij en Lybrae waarderen en dat geeft uiteraard veel voldoening.

Op dit moment werk ik aan twee uitdagende projecten in een gemeente in Brabant en een gemeente in Zuid-Limburg.

Patrick Schaaf, Junior Adviseur Civiele Techniek

Medewerker

Ik ben sinds eind maart 2010 werkzaam bij Lybrae Consultants als Tekenaar/Ontwerper. Ik ben gedetacheerd bij een gemeentelijke opdrachtgever. Ik krijg hier de mogelijkheden om ook bestekken te schrijven.

Gezien de afstand tussen mijn woonplaats en de standplaats van de opdrachtgever was er eerst enige twijfel of dit project wat voor mij zou zijn, maar Lybrae overtuigde mij dat het mogelijk was om deze opdracht op een prettige manier te volbrengen. Nu meer dan een jaar later is het project al drie keer verlengd en werk ik er met veel plezier.

Het contact met de accountmanager en andere medewerkers binnen Lybrae is zeer goed en ze staan meteen klaar als er iets is. Met andere woorden bij Lybrae Consultants ben je geen nummer.

john_doe_180x200
john_doe_180x200

Chris van Wijk en Lotte Nelissen, Adviseurs Milieu en Veiligheid, Milva Advies

ZZP-ers

Wij werken sinds 2006 vruchtbaar samen met Lybrae Consultants. Wij zien het als een prettige aanvulling op onze reguliere omzet.

Het is voor ons als klein adviesbureau moeilijk om grote prospects binnen te halen. Lybrae kan dit wel. De afgelopen jaren hebben we verschillende leuke projecten voor en namens Lybrae uitgevoerd. Onze relatie met hun accountmanager is uitstekend. Over de samenwerking met Lybrae Consultants zijn wij zeer te spreken.

Sailinder Gangabisoensingh, Jurist Bestuursrecht, RAJA

ZZP-er

Ik werk als zelfstandig juridisch adviseur (ZZP-er) al enige jaren prettig samen met Lybrae Consultants. Lybrae is een jonge organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen.

Ondanks dat je geen dienstverband hebt bij Lybrae, word je als ZZP-er snel opgenomen in het bedrijf. Ook op momenten wanneer je geen opdrachten voor hen vervult.

Lybrae kan goed mijn sterke punten beoordelen. De opdrachten waarvoor ik word benaderd sluiten dan ook goed aan bij mijn specialisaties. Bij een mogelijke opdracht wordt altijd op een open manier met elkaar gecommuniceerd, zodat zowel ik als ZZP-er als de klant van Lybrae later niet voor verrassingen komen te staan.

john_doe_180x200