De Lybrae academie

We vinden het erg belangrijk dat onze consultants zich kunnen ontwikkelen bij Lybrae Consultants. Hun ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom bieden we iedereen persoonlijke begeleiding en opleidingen aan via onze Lybrae Campus. De Lybrae Campus biedt opleidingen en cursussen die in samenwerking met gerenommeerde instituten, hogescholen of universiteiten worden aangeboden. Of een consultant nu starter is of een ervaren professional, de Lybrae Campus biedt trainingen en cursussen op elk niveau.

Hoe wordt het ontwikkeltraject bepaald?

In samenspraak met zijn of haar accountmanager of recruiter (mentor) wordt gekeken welke opleiding of cursus het beste aansluit op de ervaring en interesse van onze consultant. In een persoonlijk ontwikkelgesprek worden de persoonlijke vaardigheden en competenties geanalyseerd en wordt de meest geschikte training, cursus of opleiding geselecteerd. De mentor informeert onze consultants vervolgens exact welke cursussen en opleidingen aan de Lybrae Campus mogelijk zijn. We bieden in principe trainingen aan binnen alle vakgebieden en vakdisciplines.

Aan de slag

Als de juiste opleiding is gekozen, wordt er een studieovereenkomst gesloten en kan onze consultant aan de slag. Afhankelijk van het opleidingsinstituut waar we mee samenwerken worden de opleidingen ‘s avonds, in het weekend of overdag op verschillende locaties in het land aangeboden. In sommige gevallen kan er ook gestudeerd worden via e-learning vanuit thuis. Zo is er voor elk wat wils!