Nieuw kantoor Maastricht Lybrae

Nieuw pand2

Het hoofdkantoor van Lybrae Consultants en Omgevingsdienst Nederland, beide onderdeel van de holding Lybrae Nederland, is verhuisd naar een nieuwe locatie in Maastricht. Op woensdag 9 mei heeft Lybrae de deuren geopend op Parallelweg 56, het voormalig politiebureau aan het centraal station in Maastricht.

Directeur Marc Essers vertelt enthousiast over de aanloop naar de verhuizing: “In 2002 ben ik met Lybrae Consultants begonnen op Meerssenerweg 291. We zijn in 16 jaar gegroeid van een eenmansbedrijf in Maastricht naar de huidige organisatie met 250 medewerkers, verdeeld over vijf kantoren in Nederland. Het werd de hoogste tijd om het hoofdkantoor in Maastricht in een nieuwe en bijpassende omgeving te plaatsen. Het monumentale pand aan de Parallelweg bood ons precies wat we zochten.”

Na een intensieve periode van verbouwing en voorbereiding vestigt het hoofdkantoor van Lybrae in Maastricht zich in een pand dat qua uitstraling beter past bij de huidige dienstverlening. “Ik ben erg enthousiast over ons nieuwe kantoor in Maastricht. We hebben de monumentale eigenschappen van het pand gecombineerd met elementen van een moderne kantooromgeving. Onze medewerkers zijn erg tevreden met hun nieuwe werkplek. Iedereen is van harte welkom op onze nieuwe locatie”, aldus Marc Essers.

Lybrae Consultants en Omgevingsdienst Nederland vormen samen een projectconsultancy- en adviesbureau. De specialistische dienstverlening is met name gericht op overheden en concentreert zich op advies, projecten en opleidingen binnen de vakgebieden bouwkunde, ruimtelijke ontwikkeling, civiele techniek, milieu en bestuursrecht. Voor meer informatie, kijk op www.lybrae.nl of www.omgevingsdienstnederland.nl